G'eddut of g'eddut nie: 11e van de 11e kriebels

BREDA - Aanstaande zaterdagavond is het zover, de nieuwe Prins van ’t Aogje zal zich bekend maken aan het Aogse volk.

De Prins houdt het bijna niet meer vol van de zenuwen, toch staat hij ook te popelen om Prins van ’t Aogje te mogen zijn. Zijn pak is passend gemaakt, de steek valt niet meer van zijn hoofd en ook het oefenen van onderscheidingen uitdelen en danspasjes begint goede vormen aan te nemen. Bij de nieuwe Prins en zijn Joffers zijn de carnavalskriebels al in volle hevigheid aanwezig. Ook onder het Aogse volk beginnen de kriebels op te komen. De eerste carnavalspakken en kielen hangen al klaar. De speculaties bereiken inmiddels een hoogtepunt, namen worden in de rondte geroepen. Maar laten we eerlijk zijn g’eddut of g’eddut nie als Prins en precies die ongrijpbare kwaliteit is het selectiecriteria voor de nieuwe Prins van ‘t Aogje.

Zaterdag 10 november starten we om 19.00 uur met de Martinusviering, gevolgd door de lampionnenoptocht. Rond 20.15 uur zullen we weten wie de nieuwe Prins van ’t Aogje is. Na de bekendmaking is er gelegenheid om de nieuwe Prins van ’t Aogje te feliciteren in De Koe, waarna om ca. 22.00 uur het Aogse Mottomot van start gaat, waar door onderstaande deelnemers gestreden wordt om het carnavalslied van ’t Aogje voor 2019.

Dat wil je niet missen, daar moet je als carnavalsvierder bij zijn!

G’eddut of g’eddut nie… het winnende carnavalslied van ’t Aogje!

De deelnemers zijn: de Biermagneten met Frido Schrauwen en Toin Hanegraaf; Aogse Bluf met zang van Alex de Jongh en Joost Nooijens; Erik en Erik muzikaal begeleid door BB de Bielopers; de Sneeuwklokjes; BB Jeugdleut ’t Aogje met zang van Dave Sterrenberg; De Helden van de Prins met muzikale begeleiding van BB de Bielopers. [l]