Alle kampioenen van Doskonale. FOTO JOHN DOR
Alle kampioenen van Doskonale. FOTO JOHN DOR John Dor

Goede prestaties Doskonale

BREDA - Op 3 en 4 november mocht Doskonale weer deelnemen aan de Brabantse Kampioenschappen in Waalwijk. De twee volle en lange dagen hadden voor Doskonale geen windeieren gelegd.

Gedurende het hele jaar hebben 16 solisten, 5 duo’s en 2 teams en hun grote groep zich geplaatst voor deelname aan deze Kampioenschappen.

Brabants Kampioen en goud in verschillende leeftijd klasses voor solisten en duo’s: Amber Donkers 2x Brabants Kampioen met Show Twirl en Artistiek Programma; Britt Verhees met show Twirl; Tess Verhees en Lynn Donkers met duo Show Twirl; duo Tess en Britt Verhees met Artistiek Programma; Deveny Wiegeraad en Nikki vd Klundert met Show Twirl. Team A in de jeugd 2 en ook de Senioren groep behaalden goud met hun Show Twirl.

Zilver, brons en overige resultaten

Zilver was er voor Quinty Wintermans met haar Artistiek programma; Amber Donkers en Bianca vd Vorst met hun Twirling Pair senior en Bianca met haar solo Show Twirl en Artistiek programma.

Brons was er voor Amber Donkers met 1 baton routine en voor Vicky Wintermans met haar Show Twirl.

Mooie plaatsen waren er met hun Artistiek Programma in de verschillende klasses voor Lynn Donkers 4e, Tess Verhees 5e, Shallienne Provence 8e, Sarina Spruijt en Vicky Wintermans 9e, Jill Otte 11e en Joëlle Willemse een 20e plaats. Met hun 1-Baton Twirl behaalde Bianca vd Vorst een mooie 6e plaats en Shallienne Provence een mooie 10e plaats. Het Team C van Doskonale behaald met hun Artistiek Programma een mooie 4e plaats.

Alle 1-2-3 kregen een ticket om Brabant op 26 en 27 januari te vertegenwoordigen op de Nederlandse Kampioenschappen van de KNMO-NTSB in Almere, een geweldige prestatie van deze kids en het instructie team. [l]