Actie 'Zon in de Schoorsteen'

PRINSENBEEK - Gezellig samen Sinterklaas vieren met snoepgoed, liedjes en voor iedereen een cadeautje: dat is niet voor iedereen weggelegd.

Er zijn ook mensen in ons dorp die dit jaar niemand hebben om Sinterklaas mee te vieren. Of aan wie het Sinterklaasfeest voorbij gaat, omdat ze ziek of hulpbehoevend zijn. Deze mensen wil de Zonnebloem afdeling Prinsenbeek verrassen met de actie Zon in de Schoorsteen!

Kent u iemand in Prinsenbeek die opgevrolijkt zou kunnen worden met een Sinterklaascadeautje? Geef voor 23 november naam, leeftijd en adres door via e-mail. De actie is nadrukkelijk niet alleen bedoeld voor gasten van De Zonnebloem of cliƫnten van een thuiszorgorganisatie, maar voor iedereen in Prinsenbeek.

Wilt u (anoniem) helpen om mensen een Sinterklaascadeautje te bezorgen? Fijn! We zoeken mensen die een cadeautje van ongeveer 5 euro kopen, dat leuk inpakken en er een rijmpje bij maken (niet verplicht). Stuur ons voor 23 november een mailtje voor hoeveel mensen u een cadeautje wilt maken. U kunt deze pakjes afgeven vanaf 12 november in de Zilverberk tot uiterlijk 29 november.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Ella van Hulst, de Gemetjes 15, tel. 076-5417905 of Godelief Snijders, Overveldsestraat 21, tel. 076-5412133. E-mail: zonindeschoorsteenprinsenbeek@hotmail.com. [l]