Postzegelvereniging Breda viert haar 125 jarig bestaan

BREDA - Op 17 en 18 november viert de oudste postzegelvereniging van Nederland haar 125 jarig bestaan met een feestelijk evenement voor postzegelliefhebbers, jong en oud en uit binnen en buitenland.

Dit evenement wordt op 17 november om 11.00 uur geopend door de burgemeester van Breda de hr Paul Depla.
Het programma bestaat verder uit: Speciale jubileumveiling met bijzondere postzegels; Voor de jeugd: De dag van de Jeugdfilatelie speciaal in Breda; Expositie van bijzondere postzegels; Handelen in postzegels

Postzegelvereniging Breda

De Postzegevereniging Breda is in 1893 opgericht en heeft ongeveer 150 leden. Voor de leden worden elke maand, op de dinsdagavond en zondagochtend, ledenbijeenkomsten georganiseerd waar naast handelen/ruilen van postzegels ook het sociale aspect belangrijk is.

Jubileumevenement

Dus kom naar het jubileumevenement op 17 en 18 november tussen 10 uur en 16 uur en ervaar zelf hoe leuk het is om postzegels te verzamelen met anderen en u kunt dan ook meteen lid worden van de vereniging!
Adres: Ontmoetingscentrum De Vlieren, Mgr. Nolensplein 1, Breda. Meer informatie op de website van de vereniging: www.pvbreda.nl[l]