Selectie Baronie rekent zondag op de Bredase voetbalsupporter. FOTO PIET RAATS
Selectie Baronie rekent zondag op de Bredase voetbalsupporter. FOTO PIET RAATS Piet Raats

Heel Breda zondag naar Baronie

BREDA - Is er nog leven voor de Bredase voetbalsupporter na Emmen? Natuurlijk wel, het gaat met NAC momenteel wat minder maar aan de andere kant van de stad is er aan de Blauwe Kei volop te genieten.

Baronie op een stevige tweede plaats op een punt achter Unitas uit Gorichem. Baronie trainer van Poelje ziet zijn elftal met de week sterker worden en beschikt dan ook momenteel over een van de beste selecties sinds jaren bij Baronie. Een mix van eigen jeugd, routine en voetballers zoals Nazir Mekkaoui en Jorik Mijnheimer waar voor je naar het stadion gaat. Voeg daarbij het ijzer sterke middenveld met de tweeling Wirix die over longen beschikken van een renpaard en het succes aan de Blauwe Kei is verklaart.Komende zondag is er geen betaald voetbal dus een mooie gelegenheid om eens naar de Blauwe Kei te komen.

Baronie ontvangt zondagmiddag Rksv Minor uit het diepe Limburgse zuiden van het land.

De week erna gaat men uit naar RKAVV waarna drie topwedstrijden oprij volgen.

Thuis op 2 december tegen Unitas en dan uit naar Groene Ster en Gemert. Dan zullen we weten wat de status van ons Bredase Baronie precies is. Maar Breda laten we afspreken dat we zondag massaal naar de Blauwe Kei zullen komen. Immers er is nog steeds leven in het Bredase voetbal! [l]