Deelnemende solisten tijdens repetitiedag.
Deelnemende solisten tijdens repetitiedag. Theo Herrings

Succesformule Prinsenbeek's Got Talent krijgt derde editie

PRINSENBEEK - Na het succes van de vorige twee edities, vindt voor de derde maal Prinsenbeek’s Got Talent plaats en wel op vrijdag 23 en zaterdag 24 november.

De organisatie wordt dit keer verzorgd door de Stichting Musical Instruments for Children uit Prinsenbeek. De uitvoering is in de vertrouwde handen van Amor Musae. Ad Moelands met zijn fantastische combo, Kim Foesenek met haar dansgroep en het groot orkest van Amor Musae. Gezamenlijk gaan ze een keur aan talentvolle solisten begeleiden die eerder geselecteerd werden via audities. Amor Musae biedt de solisten een platform.In de repetities krijgen de solisten de ruimte ervaring op te doen hoe zich op vocaal gebied en qua uitstraling te presenteren.

De solisten worden wekelijks voorgesteld in Modern Prinsenbeek en via de website www.Prinsenbeeksnieuws.nl Na afloop van het Promsconcert is er een spetterende afterparty met swingende band. Dit alles staat garant voor een afwisselende en spetterende show die de Drie Linden weer op haar grondvesten zal laten schudden. Kortom: een evenement dat je niet mag missen!

Het voorprogramma wordt verzorgd door het opleidingsorkest en vangt aan om 19.00 uur. Het hoofdprogramma met groot orkest en solisten uit Prinsenbeek en omgeving begint om 20.00 uur met na afloop een afterparty met swingende band. Kaarten zijn te bestellen via www.beekstalent.nl. Op de website www.beekstalent.nl kunt u alle informatie nogmaals nalezen. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Breda.[l]