Deel bezoekersgroep Stuif's In(do). FOTO ANNE STAHLIE AWANG
Deel bezoekersgroep Stuif's In(do). FOTO ANNE STAHLIE AWANG Anne Stahlie Awang

Eindejaars bal Stuif's In(do)

BREDA - Stuif’s IN( do) sluit 2018 feestelijk af! Stuif’s In(do) is op 7 december toe aan zijn 14de editie. Stuif’s In(do) is ontstaan uit de Indonesische vereniging “Suara Indo” die in december 2016 werd opgeheven. Twee leden van deze vereniging hebben besloten om de dansavonden voort te zetten. Niet als vereniging met een lidmaatschap maar zonder enige verplichting.


Gezellig samen zijn en heerlijk eten, en dat alles bij lekkere muziek dan heb je de juiste ingrediënten voor een succesvolle avond. In eerste instantie werden de avonden gehouden in Tilburg bij Pohon Sagu. In mei 2018 is de stap naar het Bredase buurthuis Toma gezet deze stap bleek succesvol. Buurthuis Toma is een onderdeel van het Indonesisch - Moluks verzorgingshuis “Raffy”. Veel bezoekers hebben inmiddels de weg naar de maandelijkse Malam Dansa gevonden. Elke eerste vrijdag van de maand is een avond waar veel mensen naar uitkijken.

Op de laatste Malam Dansa van 2018 gaan we waardig afscheid nemen van een zeer succesvol jaar. Deze avond heeft als thema “BALI“. Veel van onze vaste bezoekers zijn ook regelmatige bezoekers van dit Goden eiland in Indonesië. We vragen iedereen om zoveel mogelijk in de traditionele “Balinese” klederdracht te komen. Dames: Sarong en Kabaya en voor de heren Batik shirt met Udeng. Niks moet alles mag. Maar waar een wil is, is een weg.

De altijd aanwezige Indonesische keuken heeft speciaal voor deze avond een extra menu samengesteld met een traditionele feestmaaltijd Nasi Kuning. Life-muziek zal worden verzorgd door de all-round band “Shamrock”. Speciaal voor deze avond is er een “gelegenheids-duo“ met niemand minder dan de bekende zanger/ entertainer 'MR. Indo Dreams' Danny Everett en Peter Hübner. Met de feestdagen in het vooruitzicht zullen zij een kleine “Kerst-show” geven.

Het beloofd weer een drukke en gezellige dansavond te worden. Wij adviseren om op tijd aanwezig te zijn. Deze feestelijke Malam Dansa start om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur). Wieringenstraat 60, Breda. Het nieuwe seizoen 2019 van Stuif’s In(do) gaat van start op vrijdag 1 februari. Zoals U ziet we gaan er dan weer volop tegenaan! [l]