Kerstzangavond in wijk Boeimeer

BREDA - Op vrijdagavond 7 december zal er om 19.30 uur een Kerstavond worden gehouden. Het gaat om de jaarlijkse bijeenkomst, georganiseerd vanuit het ‘Inloopcentrum De Lichtboei’ in de wijk Boeimeer. Dit jaar zal het echter niet in het eigen gebouw zijn, maar wordt er vanwege de medewerkende koren en muziekgroep, uitgeweken naar de Protestantse kerk, Duivelsbruglaan 11 in de wijk Ginneken.

Iedereen is van harte welkom om samen te luisteren naar de betekenis van Kerst in woord, muziek en zang. De toegang is vrij. Er zal evenals vorige jaren weer een collecte voor de voedselbank in Breda worden gehouden. Met de opbrengst zullen levensmiddelen worden gekocht om uit te kunnen delen rond Kerst en de jaarwisseling aan hen die ingeschreven zijn. Aan de avond werkt het Kinderkoor ‘Hamaaloth’ uit Alblasserdam mee, maar ook het Mannenkoor ‘Tehillim’ uit Dordrecht en de Muziekgroep ‘Euphania Talenta’ uit Gorinchem. Het bezinnende gedeelte zal onder andere verzorgd worden door H.J. van den Boogaart, werkzaam in het inloopcentrum ‘Het Kruispunt’ in Tilburg.

Als u met de auto komt, dan is er gratis op het Schoolakkersplein te parkeren. De organisatoren, spreker en de meewerkende musici, zien uit naar een goede opkomst. Deze bijeenkomst belooft ontspannend en verrijkend te zijn. Mogen we op U/jou rekenen?

Als u deze avond niet in de gelegenheid bent om te komen, dan bent u op een ander moment ook hartelijk welkom bij de andere bijeenkomsten, georganiseerd vanuit ‘De Lichtboei’. Meer informatie is te vinden op www.inloopdelichtboei.nl. [l]