Ondertekening convenant door de heren Van Oeveren (Automotions) en John Kerstens (ROC West-Brabant).
Ondertekening convenant door de heren Van Oeveren (Automotions) en John Kerstens (ROC West-Brabant). ROCWB

Samenwerking Automotions Mercedes-Benz en ROC West-Brabant

BREDA - Automotions Mercedes-Benz heeft met haar afdeling Trucks in Roosendaal een overeenkomst gesloten met het ROC West-Brabant. Het onderliggende convenant is op donderdag 22 november 2018 ondertekend door Lennard van Oeveren (directeur automotions) en John Kerstens (vertegenwoordigend namens het ROC West-Brabant).


‘Met deze stap krijgt de opleiding een kwaliteitsimpuls en daarmee een uitstekend affiche met betrekking tot het werven van nieuwe leerlingen’, vertelt John Kerstens enthousiast. Naast de doelstellingen om middels deze samenwerking de kwaliteit van het onderwijs te verhogen en de continuïteit van aanwas in bedrijfsautotechnici te waarborgen, spreekt Van Oeveren over een win-win situatie op vele vlakken. ‘Op deze wijze slaan we een brug in het delen van informatie, kennis en kunde vanaf de werkvloer richting de opleiding en omgekeerd. Daarbij dragen we zorg voor de werkgelegenheid op de lange termijn welke positief bijdraagt in het wonen en werken in regio’.

Het kwalitatieve opleidingstraject heeft als basis het ‘GO 4 Trucks’-programma welke onder de vlag van de brancheorganisatie BOVAG Truckdealers door het ROC West-Brabant is samengesteld. [l]