Carry Boelens, 60 jaar koorzangeres.
Carry Boelens, 60 jaar koorzangeres. H. Brouwer

Huldiging 60 jaar koorzang Breda

BREDA - In de Michaëlkerk is 25 november mevrouw Carry Boelens gehuldigd met een gouden speld en een oorkonde van de Ned. St. Gregoriusvereniging.

Mevrouw Boelens werd gehuldigd vanwege haar jubileum van (meer dan) 60 jaar koorzanger in verschillende kerkkoren in Breda: 7 jaar Bagijnhof, 7 jaar Onbevlekte Ontvangenis H. Maagd Maria (Oranjeboomstraat), 32 jaar Ypelaar (Johannes de doperkerk) en al weer 19 jaar in de Michaëlkerk bij het DHK Michaël. Twee van deze kerken zijn helaas gesloten, waardoor mw. Boelens beide keren op zoek moest naar een ander kerkkoor.

Hoog tijd dus om deze in heel Breda bekende koorzangeres eens te huldigen! Op zondag 25 november kreeg zij in de Michaelkerk aan het eind van de viering uit handen van pater Richard Lobo de gouden speld en de oorkonde overhandigd waarna zij onder luid applaus van alle aanwezigen ook van het kerkbestuur een mooie bos bloemen plus een kaars als aandenken kreeg. Na nog een hartelijk ‘Lang zal ze leven’ werd de viering beëindigd met de zegen en een slotlied waaraan mw. Boelens weer haar (zang-)steentje bijdroeg. Wij hopen dat zij nog vele jaren kan blijven zingen in de Michaëlkerk![l]