Jorik Mijnhijmer zorgde voor de 0-1 overwinning van Baronie. FOTO PIET RAATS
Jorik Mijnhijmer zorgde voor de 0-1 overwinning van Baronie. FOTO PIET RAATS Piet Raats

Topper zondag Baronie-Unitas

BREDA - Baronie behaalde zondagmiddag in Leidschendam de zevende overwinning van dit seizoen tegen RKTVV.

Baronie was na een kwartier op 0-1 gekomen dankzij Jorik Mijnhijmer die een prachtig genomen vrije trap in de touwen liet belanden. De Baronnen kregen nog vele kansen om de voorsprong uit te breiden maar miste de scherpte om RKTVV de genade klap te geven. Baronie moest hierdoor zelfs in de tweede helft na flink aan de bak om de 0-1 veilig te stellen. Het was Robert van Oorschot de Baronie doelman die weer maar eens liet zien over geweldige keeperstalenten te beschikken toen hij een zekere gelijkmaker uit een vrije trap in de laatste minuut uit de kruising rammelde.

Zondag komt Unitas uit Gorichem naar de Blauwe Kei. Een topper dus zondagmiddag. Unitas op gelijke hoogte tot afgelopen zondagmiddag met Baronie had het thuis onverwachts bijzonder moeilijk met Leonidas en liet dan ook twee punten liggen door 3-3 gelijk te spelen. Voor Baronie trainer van Poelje breken nu drie top weken aan. Baronie ontmoet nu alleen nog maar ploegen uit de top van de hoofdklasse B. Na zondag thuis tegen Unitas volgen twee zware uitwedstrijden tegen Groene Ster en Gemert.