Eén van de kunstwerken
Eén van de kunstwerken Foto: Stichting nieuwe wieken

Kunstveiling voor de Korenmolen

BAVEL - In de Korenmolen vindt op zondagmiddag 9 december een kunst- en dienstenveiling plaats met bijzondere objecten. Bent u op zoek naar een uniek stuk aan de muur, voor op kantoor, of keramiek voor in uw woonkamer? Kom naar de Korenmolen de Hoop, te Bavel. Met het kopen van een kunstobject ondersteunt u de actie "Nieuwe wieken voor de Bavelse molen".

De kunstvoorwerpen zijn voor deze actie geschonken door regionale kunstenaars. Ze zijn heel divers. Naast natuurlijk schilderijen, zijn er ook sieraden, keramiek, en prachtige quilts bijvoorbeeld. Kunstenaars als Joke Oomen, en Renée Pegel hebben geheel belangeloos hun beste werk beschikbaar gesteld. Er zijn kunstwerken die geveild worden vanaf € 7,50 tot een duurdere prijsklasse. Naast kunstobjecten worden er ook bijzondere diensten geveild. Nieuwsgierig? Bekijk op de site de prachtige brochure. Of kom gewoon vrijblijvend kijken in de molen op zondag 9 december. Vanaf 12.00 uur zijn alle werken, daar te bewonderen. De veiling begint om 15.00 uur, onder leiding van veilingmeester Marc van Esch.

Wilt u sowieso een bijdrage leveren aan de actie 'nieuwe wieken voor de Bavelse Molen'? Koop een certificaat. Help met ons, zodat de wieken in 2019 weer kunnen gaan draaien. Voor info over dit evenement, check facebook of kijk op www.molenbavel .nl Graag tot ziens in de Molen![l]