Afsluiting fietsseizoen Fietsgilde

BREDA - Donderdag 13 december is het weer zo ver. Dan is onze jaarlijkse kersttocht waarmee we het fietsseizoen feestelijk afsluiten.

We hebben weer een gevarieerd programma voor u in petto. Om 9.45 uur verzamelen we bij de Intratuin. Fiets stallen in de bekende hoek meteen rechtsaf op het terrein. Samenkomst in het tuincafé. Daar dient u de eigen bijdrage te betalen. U ontvangt een munt/bon die goed is voor koffie, cappuccino of thee met iets lekkers. Het vertrek is om 10.30 uur. Om 11.00 uur is de ontvangst bij de Lucaskerk. Circa 13.00 uur aankomst bij de Menmoerhoeve waar u een kop soep en koffie of thee krijgt en u uw eigen boterhammen kunt opeten. Daarna gaat u zelf aan het werk om een leuke "kerstwens" te creëren. Onderwijl kunt u genieten van een muzikale omlijsting van het geheel en wellicht nog een lekker drankje. Dit dan wel op eigen kosten! Om 15.00 uur wordt het tijd om op te breken en weer op Intratuin aan te gaan waar de glühwein op ons wacht.

Een paar aandachtspunten: de 10-rittenkaart is niet geldig. Vooraf aanmelden verplicht. Zend een e-mail naar fietsgildebaronie@ziggo.nl. Vermeld uw naam en met hoeveel personen u wenst deel te nemen. We hanteren een maximum aantal deelnemers. Wacht dus niet met inschrijven anders komt u mogelijk op een wachtlijst terecht. Neem een snoeischaar mee. Mocht de tocht door extreem slechte weersomstandigheden niet kunnen doorgaan of worden uitgesteld dan zullen wij proberen u daarvan per mail op de hoogte te stellen. Hou dus uw mailbox in de gaten!

Inlichtingen: www.gildebaronie.nl/fietsgidsen. [l]