AD(H)D Kerst Café

BREDA - Het eerstvolgende AD(H)D Café is een klein weekje voor Kerstmis. Kerst vieren we vaak met onze familie, maar zijn we als AD(H)D’ers niet ook een beetje familie? We kennen elkaars belevingswereld in ieder geval als geen ander.

Voor deze bijeenkomst zullen we de locatie omtoveren met alle gezelligheid van Kerst. Kom tezamen in het knusse AD(H)D Kerst Café op 18 december. Dit keer kunnen alle topics voorbij komen, zoals dat in een café en in de kerst-periode vaak ook het geval is. Denk aan de planningperikelen van het etentje met je familie, denk aan je blijdschap als je het perfecte cadeau hebt gevonden voor je partner en de spanning om te zien hoe hij of zij zal reageren, denk aan verslavingen die om de hoek kunnen komen kijken, denk aan als je je overspoeld voelt als het te druk is geworden, denk aan je enthousiasme om kerst en alle leuke versieringen, denk aan je hypersensiviteit als je je toch ineens heel eenzaam voelt met kerst, denk aan al je impulsieve, maar erg leuke aankopen en alle vrolijke en minder vrolijke dingen die op je pad komen met de kerstdagen.

Je kan het deze avond over alles hebben, onder het genot van een kerststol en een drankje uiteraard. Graag tot dan!

Meld je aan door te mailen naar adhdcafe-breda@hotmail.com óf meld je aan via het evenement op Facebook. Als je je aanmeldt help je door een beter beeld van de opkomst te geven en kan de avond beter op maat geschat worden (zeker met de aanwezigheid van de nodige kerststollen is dat handig).

Het AD(H)D Kerstcafé vindt plaats op dinsdag 18 december. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur; Kloosterlaan 14, Breda (parkeren Beyerd-Vlaszak). [l]