Foto van de workshop. FOTO TON GJELTEMA
Foto van de workshop. FOTO TON GJELTEMA Ton Gjeltema

Verrassende resultaten De Plus van Breda

BREDA - Hoe gaat het CSM-terrein eruit zien? Welke mogelijkheden biedt het gebied rond de Noordelijke rondweg? De verrassende resultaten van de workshop De Plus van Breda, georganiseerd door de stichting BLASt*, worden vrijdag 14 december gepresenteerd tijdens de maandelijkse Bitterballenborrel in MotMot/Electron.

Doel van de workshop De Plus van Breda, die werd gehouden op 23 november, was om de toekomstige ruimtelijke kwaliteit van Breda te verkennen aan de hand van plekken in Breda waar de komende jaren veel gaat gebeuren: Het CSM-terrein en de Noordelijke Rondweg. Architecten, kunstenaars, ontwikkelende partijen en andere deelnemers hebben samen een visie geschetst voor deze twee locaties. Vervolgens hebben de groepsvoorzitters van beide locaties, kunstenaars Merel van der Linden en Gert-Jan van den Bemd de uitkomsten op hun eigen wijze uitgewerkt.

Ben u benieuwd naar de uitkomsten? Kom dan 14 december naar de Bitterballenborrel. U bent van harte welkom om de presentatie bij te wonen en samen met BLASt een borrel te drinken.

Graag aanmelden op de https://deplusvanbreda.eventbrite.nl. Aanvang: 16.00 uur. Locatie: MotMot / Electron, Belcrumweg 19, Breda.

*BLASt is een open, onafhankelijk platform voor architectuur, stedenbouw en landschap in en om Breda. www.stichtingblast.nl. [l]