Leen- en ruilwinkel 'Kopje Suiker' houdt grote uitverkoop

BREDA - Op 15 december a.s. van 12.00 tot 17.00 uur houdt de eerste en enige leen- en ruilwinkel “Kopje Suiker” een super uitverkoopmarkt in de winkel in de Hudsonstraat 17 en in en vóor Theesalon “De Struijck” aan het Planciusplein, naast de Jumbo in de Heuvel.

Je kunt voor heel kleine prijsjes leuke, zowel nieuwe als 2e hands, spullen op de kop tikken zoals kleding, schoenen, tassen, huishoudelijke spullen zoals serviesgoed, elektrische apparaten, DVD’s, boeken en nog veel meer.

Na vijf jaar moet de leen- en ruilwinkel haar deur sluiten omdat het souterrain waar de winkel is gevestigd, deel uitmaakt van een blok huizen dat binnenkort wordt afgebroken. Normaal kan je eigenlijk alleen maar ruilen en lenen, maar voor deze gelegenheid kan je ook met gewoon geld betalen. Zo’n kans krijg je niet gauw meer, want nu alles “vintage” is geworden, lijken de prijzen alleen maar te stijgen. Niet bij “Kopje Suiker”. “Eigenlijk kan je dit vergelijken met aardige buren, waar je zonder probleem even een Kopje Suiker kan lenen. En zoals altijd staat de thee/koffie klaar! [l]