Circus Barones op tour 2018

BREDA - Vrijdagavond 7 december. Het was een unicum: een circusvoorstelling midden in Breda waar de clowns en artiesten de kinderen uit Pools/Nederlandse gezinnen in het Pools toespraken! Een geweldig familievoorstelling!

Voor jong en oud is het zeker een aanrader! De kamelen die van de dresseur om een knuffel vroegen, waar zie je dat nog meer? De kinderen die met hun ouders en grootouders uit Oss, Kerkdriel, Maaskant, Tilburg en natuurlijk Breda kwamen, hebben van de show genoten. De clowns van jonge leeftijd hebben de harten van allen aanwezigen gestolen. Voor de gratis kindertickets heeft de Poolse ambassade uit den Haag en het bestuur van de plaatselijke Poolse M. Kolbe parochie gezorgd. De organisatie van de avond lag in handen van de Stichting Serce Polski. Met natuurlijk groot dank aan de directie van Circus Barones die de prachtige avond mogelijk heeft gemaakt! Mensen met hart en liefde voor de kinderen en de dieren herken je meteen! Bedankt!

Dit jaar bestaat circusgeschiedenis 250 jaar. In Breda staat Circus Barones nog tot zaterdag 15 december op Chasséveld met de voorstellingen om 17.00 en op zaterdag 19.00 uur. [l]