Badmintonclub Bavel sluit het jaar af met jou

BAVEL - Vorig jaar heeft Badmintonclub Bavel voor het eerst een oliebollentoernooi georganiseerd. Met ruim 100 deelnemers was het een zeer geslaagde en gezellige avond om het badmintonjaar mee af te sluiten. Dat vraagt om een vervolg!

Op vrijdag 28 december organiseert Badmintonclub Bavel het 2e Oliebollentoernooi; een gezellig en sportief evenement waarmee we het jaar willen afsluiten met al onze (badminton)vrienden. De start is om 19:00 uur in Sporthal de Huif. Deelname is gratis en voor iedereen! En daarmee bedoelen we ook echt iedereen; kom alleen of neem meerdere personen mee, het maakt niet uit of je wel of geen lid bent, jong of oud of überhaupt nog nooit hebt gebadmintond... Alles draait om gezelligheid.

We zullen zorgen voor gezellige wedstrijdjes en een leuke aankleding van de Sporthal en kantine. In de kantine is een sfeervolle nazit met lekkere oliebollen en een loterij. Alle deelnemers ontvangen een gratis lot, waarmee je kans maakt op leuke prijzen! Ook tijdens het toernooi zijn er kosteloos extra lootjes te verdienen. Heb je al zin om mee te doen? Meld je aan door een bericht te sturen naar vrijdag@bcbavel.nl. We hopen het jaar gezellig met jou af te kunnen sluiten! [l]