Santa (wandel) Run Prinsenbeek

PRINSENBEEK - WinterWonderBeek en de Samensprong, organiseren op vrijdag 21 december wederom de Prinsenbeekse Santa(wandel)Run voor jong en oud. De start zal zijn om 19.00 uur bij de ijsbaan. Het zal de parcours deels lopen door een sprookjesachtig verlicht park Overbos.

Lopers en wandelaar kunnen gekleed in een Kerstpak een speciaal parcours van 1400 meter, 1, 2 of 3 keer afleggen hardlopend of wandelend. De start zal plaats vinden bij de ijsbaan Winterwonderbeek om vervolgens via het 'trouwlaantje' richting park Overbos gaan. Voorafgaand zal de gezamenlijke Warming-Up plaats vinden op gezellige kerstmuziek van Chris van Haperen, onder leiding van Larry. Het parkdeel zal geheel verlicht zijn met waxinelichtjes en een deel van het parcours loop door de ijshal. Onderweg zal een koor voor sfeervolle ondersteuning zorgen.

Bij aankomst staat voor elke deelnemer de soep gereed en kan men genieten van een gratis consumptie. Deelname aan de Run kan alleen in een Kersman/vrouw-pak, kinderen die te klein zijn voor een pak kunnen deelnemen met een eigen Kerstmuts.

Inschrijving kan vanaf donderdag 13 december aan de kassa van de schaatsbaan. Een deel van de opbrengst zal ten goede komen aan goede doelen in Prinsenbeek.[l]