American Pepperoni zorgde voor een heerlijke afsluiter van de Muziekzondagen van 2018 in 't Houwke. FOTO TON DUNK
American Pepperoni zorgde voor een heerlijke afsluiter van de Muziekzondagen van 2018 in 't Houwke. FOTO TON DUNK Ton Dunk

Laatste muziekzondag van 2018 in 't Houwke super geslaagd

BREDA - Dat iedereen er het volste vertrouwen in had dat het een mooie afsluiting zou worden van een prachtig muzikaal jaar stond bij voorbaat al vast. Wat is het Houwke publiek in 2018 verwend met heerlijke muziek in allerlei genres; rock, singer songwriting en eigen werk, Spaanstalig, golden oldies, complete big bands, koren, country en pop. Teveel om op te noemen maar heus waar.

Voor een meer dan waardige afsluiter zorgde de vrolijk ogende formatie American Pepperoni onder aanvoering van de bezielende leiding van Johan Akkermans en Bas Adriaansen. Omringd door een complete bezetting van uitstekende instrumentalisten en vocaal gedeelte in de persoon van Janette van der Aa, Alex Broekaart en Tessa van der Rijk werd het één groot feest. Bekende kerstklassiekers als Rudolph the rednosed reindeer, Blue Christmas en het gedurfde Oh holy night zaten in het kerstrepertoire. Tel daarbij meezingers als Rivers of Babylon, On the road again en Blue Bayou hierbij op en je hebt een middag die gewoon niet stuk kon. Wederom een band die snel te bewonderen zal zijn binnen deze Heusdenhoutse muziektempel.

De eerstvolgende Muziekzondag is alweer op 20 januari met heerlijke rock and roll van DD & The Tubescreamers. [l]