Korte berichten

HOEVEN
HVV Bingoavond:
De Hoevense Vrouwen Vereniging organiseert donderdag 11 januari weer een geweldige bingoavond. We beginnen om 19.30 uur in zaal de Troubadour St Janstraat te Hoeven.
HVV Ledenvergadering: Donderdag 25 januari Ledenvergadering. Wilt u hier bij aanwezig zijn dan graag opgeven voor 16 januari, bij Helma van Rossum tel. 503532.
Kaartavonden De Flierefluiters: Wijkvereniging De Flierefluiters organiseert deze winter wederom een achttal rik- en jokeravonden. Deelname staat open voor de leden, maar ook voor introducés of andere niet-leden. Er zijn elke avond leuke prijzen te verdienen. Om voor de hoofdprijzen in aanmerking te komen, moet wel aan minstens 4 kaartavonden worden deelgenomen. Deze kaartavonden zijn steeds op vrijdagavond en beginnen om 19.30 uur precies en vinden plaats in Het Punt aan de Halderberg in Hoeven. De vijfde kaartavond van dit seizoen vindt plaats op vrijdag 12 januari.
Bingo: De Invalidenbond Hoeven start vrijdag 12 januari weer met haar maandelijkse bingo avonden in Dorpshuis Het Kompas in Hoeven. Stipt om 19.30 uur gaan de ballen weer rollen en is elke bingoliefhebber van harte welkom voor een gezellig avondje bingo. Er is gezorgd voor een mooie en uitgebreide prijzentafel.
Bingo: De zonnebloem heeft haar Bingomiddag op donderdag 18 januari in de zaal van de Troubadour. Aanvang 13,30 uur. [l]