Toneelvereniging 't Gordijntje speelt 'Gestrand'

BOSSCHENHOOFD - Eind januari 2018 verzorgt toneelvereniging 't Gordijntje weer haar jaarlijkse uitvoeringen. Dit jaar is gekozen voor een komische thriller geschreven door Mary Bakker-Schoon genaamd: Gestrand.

Vier vriendinnen zijn gezellig een weekendje onderweg naar Eindhoven met als hoogtepunt een optreden van de Chippendales. Ze verdwalen echter en komen met hun auto vast te zitten bij een afgelegen boerderijtje midden in het bos. Bij godsgratie mogen de dames hier overnachten bij boer Gerbrand. Ze merken al snel dat er iets niet in de haak is, maar kunnen niet meer vluchten en belanden in een nachtmerrie. Maar de vrouwen zijn slim en dapper. En met hun charmes vechten ze terug, zodat alles toch nog goed kan komen.
De regie is dit jaar in handen van de heren Ray Hubens en Frank van der Graaf. Om het kijkgenot te vergroten is dit jaar een echt decor gebouwd. Hierdoor waant u zich binnen in het huisje van Gerbrand. Het stuk wordt zoals vanouds opgevoerd op de het leerplein van basisschool 't Bosche Hart te Bosschenhoofd (Mgr. Hopmanshof 2).
De uitvoeringen zijn op de volgende avonden: zaterdagavond 20 januari, vrijdag 26 januari en zaterdag 27 januari. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Daarnaast is op zondagmiddag 21 januari een matineevoorstelling, die om 13:30 uur begint. De zaal is drie kwartier voor aanvang van de uitvoeringen geopend.
Kaarten zijn vanaf heden te verkrijgen bij Motorhuis Seppe, Pastoor van Breugelstraat 128 te Bosschenhoofd (0165-312348). Of bij mevrouw Ad Thijs aan de Hendrikstraat 2 te Bosschenhoofd (0165-316114). [l]