Toine Derene.
Toine Derene. Tonnie Vermeeren

35e uitvoering Toneelvereniging De Nieuwe Comedie

OUD GASTEL - In januari brengt toneelvereniging De Nieuwe Comedie uit Oud Gastel hun 35e toneeluitvoering op de planken. Dit jaar is het een blijspel van Gastelaar Jan Derene die tevens de regie voert. Het blijspel heet: Camping zonder uitzicht.

Een aantal zwervers komt ’s avonds altijd op dezelfde plaats bij elkaar om de nacht door te brengen. Ze vatten zelfs het plan op om er een afdak te bouwen, waaronder ze bij slecht weer kunnen schuilen, zodat ze ook bij minder goede omstandigheden daar de nacht kunnen doorbrengen en niet naar een andere schuilplek hoeven te gaan zoeken. Ze hebben die plaats de naam Camping 'Zonder Uitzicht' gegeven, omdat ze er zelf niet meer in geloven dat er voor hen nog een toekomst in de normale maatschappij is weggelegd. De plaats wordt ontdekt door enkele dames van goede komaf uit de stad. Samen met de sociaal werker zorgen zij er voor dat ze toch weer een betere toekomst krijgen.
De speeldata zijn nog op de zaterdagavonden 20 en 27 januari om 20.00 uur en de zondagmiddagen 21 en 28 januari om 14.00 uur in Party & Congrescentrum ’t Veerhuis. Hier kunt u ook terecht voor kaarten. Overige verkoopadressen zijn Slijterij het Raadhuis, Natuurlijk bij Sanne, Novy Heshof en www.denieuwecomedie.nl Voor verdere inlichtingen over de kaartverkoop: C. Hagenaars 0165-512725 of e-mail adres: cees.hagenaars@kpnmail.nl [l]

Toine Derene