Vol programma bij Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - MD1 begon goed tegen het sterke Teteringen D2, kwam op voorsprong maar de tegenstander kwam goed terug. Uiteindelijk verloren de meisjes met 4-2. De wedstrijd tegen Breda D4 werd wel gewonnen (5-2). In beide wedstrijden speelde het team prima.

JC1 wist tegen Goes C1 een mooie 5-0 overwinning te behalen en omdat Goes maar met 1-0 van koploper Liberty verloor zag JC1 kansen tegen Liberty. Helaas stond JC1 al na 5 minuten met 2-0 achter en na 5-1 bij rust werd met 10-2 verloren.
MC2 heeft het heel moeilijk tegen vooral 2e jaars C-teams. Tegen Breda C4 werd met 5-1 verloren en ook tegen Pelikaan C3 zag het er tot ver in de 2e helft somber uit. Dankzij goed volhouden werd het na een 4-1 achterstand toch nog spannend want MC1 kwam terug tot 4-3, maar helaas lukte het niet om de toch wel verdiende gelijkmaker te scoren.
Dames 1 speelde prima tegen Shot 2 en won met 6-1. Daarna was het heel spannend tegen Breda 3 dat net als onze dames nog zonder puntverlies was. Het bleef lang 1-1 totdat Breda op voorsprong kwam (2-1) en daar bleef het bij, hoewel er veel kansen waren op de gelijkmaker maar de keepster van Breda speelde prima.
Zondag won Dames 1 tweemaal al ging het niet gemakkelijk. Shot 2 werd met 4-3 verslagen en Olympia 2 verloor met 4-2 van onze dames.
JA1 verloor met 5-1 van Were Di A2 en speelde 2-2 gelijk tegen Tilburg A4.
JD1 won met 10-2 van Rapide D2 maar verloor met 5-1 van Pelikaan D3.

Zaterdag 20 januari speelt alleen MC1 in Roosendaal om 15.30 uur tegen Pelikaan en om 16.20 tegen Gilze Rijen.
Zondag 21 januari speelt MB2 in Klundert om 11.30 tegen Zevenbergen en om 12.20 tegen Baarle Nassau.[l]