Goede reultaten leden VV Kanaria Hoeven in Zwolle

HOEVEN - Op de Nederlandse kampioenschappen van de Nederlandse bond van vogelliefhebbers, die afgelopen weekend in Zwolle werden gehouden, hebben enige leden van onze vereniging goeden resultaten behaald.

Zo werd Antoon van Beers kampioen met een kanarie, agaat onyx geel intensief, goud met 92 punten en zilver met een agaatonyx geel schimmel van 91 punten. Met zijn Europese cultuur vogels behaalde hij met een stel wildkleur huismussen goud met 187 punten en met een enkeling brons met 92 punten. Bart Ooijen behaalde met zijn agaat geel intensief kanarie brons met 92 punten. met zijn bruin eumo wit dominant zilver met 91 punten en met een bruin eumo geel intensief van 92 zilver. Goud en zilver behaalde hij met een bruin eumo Geel schimmel met 92 en 91 punten. Als laatste behaalde hij goud met een bruin kobalt geel intensief met 91 punten.Ons jeugd lidje Kim Brabers behaalde bijna een medaille met een kleine grasparkiet van 92 punten maar deze was ingeschreven bij de standaard grasparkieten zodat deze vogel geen prijs kon halen.Ook de andere leden van onze vereniging, Werner Brabers en Joop Aarts, waren tevreden met hun behaalde resultaten. De komende maanden staat alweer de volgende kweekperiode voor de deur met de weet dat volgend jaar in Zwolle de wereld kampioenschappen worden gehouden waar deze resultaten van dit jaar een vervolg kunnen krijgen. Wij wensen als VV Kanaria de leden proficiat met hun behaalde successen in Zwolle en wensen allen een goed kweekseizoen toe in 2018.

Jaarvergadering
Graag willen wij de komende jaarvergadering op 30 januari zoveel mogelijk leden verwelkomen om zo de gang van zaken bij de VV Kanria te doorlopen.[l]