Ad van Geel reikt de prijzen uit. Midden de kampioen Ad van Peer en rechts Walter Rijnvos
Ad van Geel reikt de prijzen uit. Midden de kampioen Ad van Peer en rechts Walter Rijnvos Piet Huyps

Ad van Peer kampioen Driebanden Biljart

OUDENBOSCH - Op de finale avond werd er uitstekend drie banden spel afgeleverd. De laatste zestien overgebleven deelnemers maakten er een mooi en spannend kijkspel van.

Langzaam kwamen toch de beste driebanden spelers bovendrijven. De finale spelers moesten, om zo ver te komen, vier partijen afwerken. Dat is een zware opgave voor de 65 plussers.
Alle leden van Biljartvereniging De Profs'74 in zorg centrum Kroonestede, waren op de de finale avond aanwezig. Zij zagen dat er mooie caramboles gemaakt werden maar ook wel eens een zwijntje. De uiteindelijke kampioen, Ad van Peer, moest tegen de goed spelende Walter Rijnvos in de finale. Walter kreeg weinig kans van Ad, die puike driebanden voor de dag toverde. Walter was heel erg blij met de tweede plaats en natuurlijk met de tas boodschappen die daaraan gekoppeld was. Ad van Geel, vrijwilliger van Kroonestede, reikte de nieuwe wissel bokaal uit aan Ad van Peer die zichtbaar erg blij was. Wat kan driebanden biljart mooi zijn. De vele aanwezigen waren het er over eens , een terechte kampioen. 3e en 4e plaats waren voor Johan de Nijs en Kees van de Sanden. [l]

Ad van Geel reikte de prijzen uit. Midden de kampioen Ad van Peer , rechts Walter Rijnvos