Trio Martinu.
Trio Martinu. Peter Braakman

Kapelconcert van wereldklasse door Trio Martinu

HOEVEN - Het was vrijdagavond weer genieten van een concert van wereldklasse door het Trio Martinu uit Tschechië in de prachtige en sfeervolle ambiance van de kapel van Bovendonk in Hoeven.

Het publiek genoot met volle teugen van de warme klanken van viool, cello en piano. Er werd virtuoos en vol passie gemusiceerd in de werken van Sjostakovisch, Martinu en Dvorak, en met als toegift de Elégie van Suk bleek deze avond voor veel concertbezoekers een hoogtepunt in de serie. Een staande ovatie viel de musici volkomen terecht ten deel!
De eerstvolgende activiteit van Cultuur Oudenbosch is er een voor jazz liefhebbers. Op zaterdagavond 10 maart is het Dance, Dine Jazz evenement bij Brasserie Tivoli. De Sunny Side Jazz band bezoekt Oudenbosch en met een 6-gangen walking dinner wordt dit een fantastisch swingende avond. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website www.cultuuroudenbosch.nl en natuurlijk bij het Koepelke, Bovendonk, Villa Viva Sam Sam en Flesjewijn.
Het volgend concert in de serie kapelconcerten vindt plaats op zondag 8 April 2018. Blazers in deze regio opgelet; het befaamde Orlando Quintet komt dan voor een zondagmiddagconcert naar de Kapel in Hoeven, mis het niet! [l]

Trio Martinu