Ansichtkaartenactie winkelstraat Oudenbosch groot succes voor Ondernemersvereniging Koepelcentrum

OUDENBOSCH - Maar liefst 12.500 ansichtkaarten met de titel 'Groeten uit Oudenbosch' zijn verspreid in de gemeente Halderberge. Alle inwoners werden uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan de winkelstraat Oudenbosch. Tegen inlevering van de ansichtkaart maakten 26 inwoners van de gemeente kans op waardebonnen, met een totale waarde oplopend tot 1500 euro, te besteden bij de deelnemende bedrijven in de winkelstraat.

Bekendmaking winnaars

De actie is uitgezet van 12 december tot 8 januari. Ruim 2000 ansichtkaarten zijn ingeleverd. Ondernemersvereniging Koepelcentrum spreekt van een succesvolle actie. Dinsdag 15 januari heeft de trekking plaatsgevonden, waaruit de gelukkige winnaars zijn getrokken. De namen van de winnaars van de actie met een waardebon van 25 euro zijn geworden M.J. Boer, C.W.J. Willemen, A. Broeren, C. van de Klundert, Kersten, R.J. Bek, F. Schouw, van Nieuwenhuyzen, A. van Peer en M. Lambregts. De waardebonnen met een waarde van 50 euro worden verzilverd door J. van Wasbeek, A. Grimminck, T. Vervaart, A. Hoppenbrouwers, D.M. Roverts - Zwieteren, A. de Heer, L. Kuijstermans, C. Hamers, M. Braad en R. Maatjens. De waardebonnen van 100 euro zijn bestemd voor C. Laros - de Jong, C. de Wit, S.G. Koppers, L. van Boxel en R. Hofman. Het hoogste bedrag van 250 euro mag worden verzilverd door M. Kuijstermans. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Nieuwe huisstijl

Het idee om de ansichtkaarten te verspreiden is voortgekomen uit de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl. Het logo is aangepakt, diverse elementen zijn ontwikkeld zoals posters, shoppingbags, zadelhoesjes en kioskvlaggen. Ondernemersvereniging Koepelcentrum ziet de actie als een mooie manier om het vernieuwde winkelcentrum op de kaart te zetten. Naast de monumentale St. Pietersbasiliek heeft Oudenbosch nog zoveel meer te bieden. Een uitgebreid winkelcentrum met een breed aanbod aan shops en een gezellige jachthaven, dus doe eens een rondje Oudenbosch! [l]