Alphababbel

OUDENBOSCH - Tijdens de op 12 januari gehouden Algemene Ledenvergadering kwamen de gebruikelijke onderwerpen aan de orde.

Alle verslagen en de begroting werden goedgekeurd. Er werd ook een jubileumcommissie ingesteld i.v.m. het 40-jarig jubileum in 2019. Er werd tevens besloten de contributie voor het lopende seizoen niet te verhogen.

Turnseizoen gestart
Met voorwedstrijden begin januari in Breda ging het turnseizoen van start. Inmiddels is ook de eerste wedstrijd in het kader van de turnvierkamp afgewerkt. Deze vond plaats bij Fier in Breda. Daar beten de aspiranten het spits af. Zij werden 5e, met Zoe als beste in hun groepje. Daarna kwamen de junioren aan bod. Ondanks het feit, dat ze na de wedstrijd niet helemaal tevreden waren over hun oefeningen werden zij toch verrassend eerste. 18 februari is de volgende vierkampwedstrijd. Dan in Made en op 24 februari in Wernhout.

Alpha
Alpha is sins 1979 een gymnastiek- en turnvereniging in Oudenbosch, is aangesloten bij de nationale turnbond en verzorgt trainingen op gebied van kleuter/peutergymnastiek, turnen voor meisjes/jongens, springen en damesconditietraining.
www.alpha-oudenbosch.com [l]