Help ons de bezorging van uw Bode te verbeteren

HALDERBERGE - Dagelijks werken we bij Uitgeverij De Bode keihard en met veel plezier aan een nieuwe uitgave van de Halderbergse Bode. Deze wordt door Axender op alle adressen in de gemeente Halderberge (behalve op adressen met een nee/nee-stickers, in winkelstraten en industrieterreinen). Helaas komt het voor dat niet alle adressen een Bode op de mat krijgen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en daarom nemen wij bezorgklachten uiterst serieus. Helpt u ons mee om de bezorging te optimaliseren?

DOOR VERA DE GEUS

13.600. Dat is het aantal Halderbergse Bodes dat iedere week van de pers rolt om te bezorgen bij even zoveel huishoudensin de gemeente. Uitgeverij De Bode besteedt de bezorging uit aan Axender, maar uiteraard houden wij graag een vinger aan de pols om ervoor te zorgen dat alle Bodes op het juiste adres arriveren. Het grootste deel wordt bezorgd op woensdag met een uitloop naar donderdag 21.00 uur. Bij zeer exceptionele gevallen, zoals gladheid, storm of een technische storing kan dat wat later worden.

Om ervoor te zorgen dat de Bode komt waar hij moet komen, hebben wij u nodig! Bezorgklachten zijn namelijk bijzonder waardevol, want alleen dan kunnen we samen met Axender zoeken naar een oplossing. Doet de bezorger niet goed zijn werk? Was hij/zij ziek zonder dit te melden? Of is er iets anders aan de hand. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat een adres onverhoopt niet bekend is bij de bezorger of dat de brievenbussticker voor verwarring zorgt. Dit soort zaken kunnen we alleen oplossen als u aan ons laat weten als u de Halderbergse Bode niet heeft ontvangen. Daarom willen we u vragen om een bezorgklacht altijd te melden via 076-5998111. De melding kunt u ook maken via www.internetbode.nl (klik links onderin de pagina op bezorgklachten). Bij de servicebalie van de gemeente Halderberge is altijd een actuele Bode verkrijgbaar. Het is mogelijk ter plekke uw adres door te geven, zodat de bezorgklacht in behandeling genomen wordt.

Om al die duizenden Bodes op het juiste adres te krijgen hebben we heel veel fanatiekelingen nodig met, net als wij hart, voor de Halderbergse Bode. Jong en oud, er zijn zoveel mensen die genieten van de inkomsten, de contacten en het werken in de buitenlucht. Zonder al die bezorgers lukt het ons niet om de Halderbergse Bode wekelijks gratis bij u thuis te krijgen. Goede bezorgers die hun taak serieus nemen, zijn altijd van harte welkom. Zij kunnen contact opnemen via www.axender.nl/bezorgers [l]