't Stoofje in de Stoofstraat
't Stoofje in de Stoofstraat

Digitaal vasten bij 't Stoofje in Oudenbosch

OUDENBOSCH - Donderdag 8 februari introductie-bijeenkomst. Zeg eens eerlijk: heb jij controle over je smartphone, of heeft je smartphone controle over jou?

Onderzoek wijst uit dat we gemiddeld 88 keer per dag op onze smartphone kijken. In totaal goed voor tweeënhalf uur. Per dag! Dat is tweeënhalf uur die we niet besteden aan de dingen die echt belangrijk voor ons zijn. Bovendien komen we door de voortdurende onderbrekingen van onze smartphone amper toe aan momenten van ontspanning en bezinning. Het is tijd dat we daar iets aan doen. Want aandacht, ontspanning en bezinning dragen bij aan een gelukkig leven. En je smartphone doet dat niet.

Daarom gaan we bij ontmoetingshuis ’t Stoofje in Oudenbosch tussen carnaval en Pasen digitaal vasten. Veertig dagen stoppen we met bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Wordfeud of mail op je telefoon. Je bent van harte welkom om met ons mee te doen.

Donderdag 8 februari van 19.30-21.30 uur organiseren we een introductie-bijeenkomst (gratis), Stoofstraat 15 in Oudenbosch, onder begeleiding van Jamie Nederpel. Bevalt het je en wil je graag mee vasten, dan komen we in de maanden erna nog drie keer bij elkaar. De bijeenkomsten openen je ogen voor je eigen smartphonegebruik en helpen je om meer tijd een aandacht te besteden aan de dingen die er werkelijk toe doen. Bovendien zorgen we er met elkaar voor dat we ook na de vastenperiode controle houden over onze smartphone.

Wil je donderdag 8 februari komen, meld je dan aan via stoofjehierennu@hetnet.nl of telefonisch op 0165-313078 (tijdens openingstijden). Of kijk op www.stoofje.nu. [l]