Hockeyclub Oudenbosch uitslagen en programma

OUDENBOSCH - JD1 mocht zaterdag eindelijk thuis spelen en deed dat prima.

Twee mooie overwinningen, 5-1 tegen Zevenbergen D1 met een paar goede reddingen van keeper Luc en 10-0 tegen Gilze Rijen D1.
Dames 1 had weinig moeite met Shot 3 (9-0) maar trof daarna een goed spelend Olympia dat na veel spanning met 2-1 won.
MB1 had bij rust een 3-0 voorsprong op het nog ongeslagen Zwart Wit B5 mede door 2 goede strafcorners van Mila. Na rust vocht Zwart Wit zich terug en scoorde ook 3x en MB1 had nog wel een paar mogelijkheden op meer maar het bleef 3-3. Daarna was MB1 te sterk voor Olympia B2 (7-0).
MB2 won met 6-2 van Zevenbergen B2 en met 4-0 van Pelikaan B7. Voor MB2 zullen de komende wedstrijden wel zwaarder worden tegen Warande en Etten Leur.
MC2 speelde 2-2 tegen Olympia C2 maar verloor met 10-1 van Pelikaan C3.
JC1 pakte 6 punten, het werd tegen Pelikaan C3 3-1 en tegen Goes C1 4-3. Beide wedstrijden waren heel spannend.
Dames Jong won met 10-2 van Etten Leur 2 maar verloor met 3-2 van Berkel Enschot 1.
MD2 zegevierde ook 2x.Tegen Zevenbergen D2 met 5-1 en Olympia D2 werd met 4-1 verslagen.
JA1 tegen Warande A3 werd 3-3 en tegen Were Di A2 werd met 4-2 verloren.