Geert van Domburgh met Tonny, die van jongs af aan onderdak hebben geboden aan Concordia Florebith in hun café t' Groene Woud.
Geert van Domburgh met Tonny, die van jongs af aan onderdak hebben geboden aan Concordia Florebith in hun café t' Groene Woud. G. Elst

Handboogvereniging verlaat 't Groene Woud

OUDENBOSCH - Handboogvereniging Concordia Florebith uit Oudenbosch zal deze week de deuren sluiten van hun clubhuis aan ’t Groene Woud.

Er werd al jaren buiten op de locatie aan ’t Groene Woud geschoten, toen er in 1951 binnenbanen werden gemaakt. Nu na bijna 70 jaar bij de Fam. Van Domburgh binnen in Café ’t Groene Woud te hebben geschoten, is de tijd gekomen om een andere (tijdelijke) overdekte locatie te zoeken. Deze is gevonden in een loods beschikbaar gesteld door Sjef de Kroon van De Kroon Salades gevestigd aan de Havendijk in Oudenbosch.

Nieuwe hal
Op donderdag 1 februari zal er in wedstrijdvorm gebruikt gemaakt gaan worden van de nieuwe hal. Deze wedstrijd zal de uitwisseling tussen hand- en kruisboog zijn, beide in het verleden dus gebruikmakend van hetzelfde clubhuis. Ook kruisboogvereniging en de Gilde Sint Sebastiaan, zullen van de nieuwe locatie gebruik gaan maken en wel op maandagavond. De uitwisseling werd jaren lang verschoten en zal nu weer georganiseerd gaan worden.
Vanaf nu zal deze wedstrijd ‘de Geert van Domburgh verschieting’ heten. Geert was bij beide verenigingen fanatiek lid en zal zo altijd aan het schieten verbonden blijven. Wij zullen de gastvrijheid en betrokkenheid bij alle verenigingen in ’t Groene Woud van Geert en zijn in 2009 overleden vrouw Tonny, nooit vergeten. Wij zijn blij dat hij a.s. donderdag bij de overgang naar de andere locatie aanwezig kan zijn en kan genieten van de sporten die hij zo diep in zijn hart heeft zitten.
Bedankt Geert... voor alles wat je voor 'jouw' verenigingen hebt gedaan en hebt betekend! [l]

Geert van Domburgh met Tonny, die van jongs af aan onderdak hebben geboden aan Concordia Florebith in hun café t