Opgelet: mogelijke sabotage carnaval in het Puitenol

OUDENBOSCH - Beste dikkoppen, graag willen we jullie speciale aandacht voor het volgende. Via via is ons ten gehore gekomen dat er dit jaar een geheime actiegroep actief is die carnaval voor eens en voor altijd wil afschaffen. Zij vinden dat carnaval een slechte invloed heeft op de jeugd, dat de kinderen daardoor gekke kleding dragen, te veel lol maken, naar rare muziek luisteren, op een ongepaste wijze dansen en zich algeheel niet netjes gedragen.

Voor zover wij weten, wil deze actie groep, die luistert naar de naam "geen lach" (wat staat voor "Geheime En Extra Normale Lokale Anti Carnaval Hoedanigheid"), er voor zorgen dat we geen carnaval kunnen vieren dit jaar en geen plezier meer kunnen maken. Hoe ze dat willen gaan doen, weten we niet. Mogelijk dat ze de prins en zijn gevolg willen kidnappen, de deuren van het dikkoppenbal willen dicht timmeren of de banden van alle carnavalswagens in de optocht willen lekprikken. Het enige dat we weten is dat ze zaterdagochtend met carnaval om 10:00 op of in de buurt van het Puitenplein iets willen gaan doen. Wij hebben daarom aan Pliessie Robke gevraagd extra op te letten, maar daar hij dit niet alleen kan, willen we jullie, de dikkoppen van het Puitenol, vragen allemaal te komen naar de intocht van carnaval, zodat we met z'n allen er voor kunnen zorgen dat carnaval ook dit jaar weer gewoon door kan gaan.

Alle dikkoppen van het Puitenol worden daarom uitgenodigd voor de intocht, waar, mits we met z'n allen de "Geen Lach" groep tegen kunnen houden, het jeugdviertal en de Prins en zijn gevolg officieel het jeugdcaranaval zullen openen. De intocht vindt plaats op zaterdag 10 februari om 10:00 op het Puitenplein (ook bekend als het Jan Gielen plein te Oudenbosch). En mocht je iets verdachts zien, meld het dan bij Pliessie Robke. [l]