OUDENBOSCH - Het lukte zondag Dames Jong en MB2 niet om kampioen te worden.Beide teams hebben nog een minieme kans maar zijn afhankelijk van de wedstrijden van hun concurrenten.

Dames Jong speelde tegen Etten Leur 1 en 2 en beide wedstrijden eindigden in 2-2 en dat is waarschijnlijk niet genoeg.Toch waren er in beide wedstrijden voldoende kansen om te winnen maar dat lukte dus niet.Enerzijds omdat de kansen niet werden benut en anderzijds omdat invalkeepster Guusje in beide wedstrijden goed keepte.Vervelend was de blessure van Chris die in beide wedstrijden hard in aanraking kwam met de muur van de sporthal.De laatste wedstrijd kon zij niet meer uitsplen.De wedstrijden waren sportief en er werd goed gefloten.

MB2 mocht geen punten laten liggen tegen Warande B5 en Etten Leur B5.Tegen Warande werd het 2-2 en van Etten Leur werd met 5-4 verloren.Deze wedstrijd verliep zeker van de kant van Etten niet zo sportief.

MD1 verloor met 8-2 van Teteringen D2 en met 5-3 van Goes D2.Ook hier werd prima gefloten.MD2 verloor met 3-0 van kampioen Zundert D1,dat was toch wel een goed resultaat maar er werd helaas met 11-1 van Pelikaan D3 verloren.JC1 verloor van Rapide C1(5-2) en won van Pelikaan C3 met 4-3.MB1 won met 2-1 van Gilze Rijen B2 maar verloor met 4-0 van het sterke maar niet al te sportieve Zwart Wit B5 waar een speelster met geel werd bestraft vanwege een zware fysieke overtreding.

Programma zaterdag 24 februari

D1 speelt tegen Breda 3 en Olympia 2 en heeft ook nog een kleine kans op het kampioenschap.JC1 speelt nog tegen Goes C1 en Rapide C1.

Zondag speelt MD1 in Breda tegen Breda D4 en Walcheren D3.MC2 speelt een uitwedstrijd in Oudenbosch,om 12.00 tegen Etten Leur C4 en om 12.50 tegen Goes C2. [l]