Samenwerkingsverband.
Samenwerkingsverband. Robin van Noort

Samenwerkingsverband Freerunning Cobra's & Salamandra

HALDERBERGE - Freerunning Cobra’s Gemeente Halderberge breidt uit.

“Na ongeveer 8 jaar in Halderberge te zitten is het tijd voor vernieuwing” aldus Robin van Noort voorzitter en een van de freerunning trainers. De Freerun groep Cobra’s uit Halderberge willen meer dan alleen deze gemeente. Zij willen een grotere bekendheid creëren rondom Halderberge en starten daarom binnen kort ook in Roosendaal en Etten-Leur.

Halderberge en Roosendaal
Voor Roosendaal was meer nodig dan alleen een nieuwe groep starten. In Roosendaal trof men de Freerunning groep Salamandra, een hechte vriendengroep die al een aantal jaren zelfstandig trainen. Na meerdere keren rond de tafel te hebben gezeten zijn we tot de conclusie gekomen dat het we wel dezelfde doelen hebben: Meerdere mensen laten ervaren en kennis laten opdoen met deze sport. Het Freerunnen is één community en wij kunnen elkaar prima aanvullen met kennis over lesgeven en kennisoverdracht over verschillende tricks. Vandaar dat ze een samenwerkingsverband zijn gestart.

Freerunnen
Wil jij ook een keer kennis maken met freerunnen. Wij openen onze 4e Freerunning groepsles op vrijdag van 18.00-19.15 uur in Sporthal in De Roos in Roosendaal. Minimum leeftijd 7 jaar. Ben je nou 14 jaar of ouder en wil je ook starten? Kom dan om 19.15-21.15 uur trainen. Deze groep traint zelfstandiger. Meer informatie over het freerunnen en andere groepstijden staan op facebook of stuur een mailtje naar robin.van.noort@live.nl. [l]

Samenwerkingsverband