Maak kennis met de kunde van Groenhuysen

HALDERBERGE - Tijdens de Week van Zorg en Welzijn van 12 tot en met 17 maart staan de deuren van Groenhuysen open.

Er worden opnieuw tal van activiteiten georganiseerd voor belangstellenden in werken en wonen bij Groenhuysen.

Ontdekkingstour

Op donderdag 15 maart kun je met eigen ogen de kennis en kunde van Groenhuysen ontdekken tijdens de Groenhuysen Tour. Tijdens deze geheel verzorgde reis maak je kennis met de ouderenzorg van nu en de kunde die Groenhuysen in huis heeft. De tour begint met een excursie door regionaal behandelcentrum Wiekendael. Hier zijn verschillende expertises ondergebracht en worden onze klanten op innovatieve wijze behandeld. Hierna volgt een gezamenlijke lunch. Vervolgens nemen we een kijkje op de leerafdeling van Weihoek met een ‘vraag-maar-raak-ronde’ waar leerlingen en andere betrokkenen al je vragen beantwoorden over deze uitdagende manier van leren. Tot slot brengen we een bezoek aan het verpleeghuis van nu, De Zellebergen, een moderne woonomgeving met zorg op maat. Ook nieuwsgierig? Stap in en reis mee! Aanmelden kan tot vrijdag 9 maart via werkenbij@groenhuysen.nl.

Open huis
We sluiten de week op zaterdag 17 maart af met de openstelling van vier locaties. Benieuwd hoe het is om bij Groenhuysen te werken of wonen? Heerma State in Roosendaal en Kroonestede in Hoeven zetten de deuren open voor iedereen die interesse heeft in werken en wonen. De Brink en Moerweide in Roosendaal ontvangen graag iedereen die met zijn of haar kennis en kunde ons de teams wil versterken.

Info

Meer informatie over de activiteiten tijdens de Week van Zorg en Welzijn op www.werkenbijgroenhuysen.nl/maakkennismetkunde [l]