Halderbergs verkiezingsdebat

HALDERBERGE - Op woensdag 21 maart vinden er gemeenteraadsverkiezingen plaats in bijna heel Nederland, zo ook in Halderberge.

Voorafgaand aan de verkiezingen vindt op donderdag 15 maart een Halderbergs verkiezingsdebat plaats. De lijsttrekkers van de zes deelnemende partijen gaan met elkaar in debat over een aantal belangrijke onderwerpen. De avond vindt plaats in het gemeentehuis van Halderberge en start om 19.30 uur. De zes deelnemende partijen aan het debat en de verkiezingen zijn: Lokaal Halderberge, VVD Halderberge, CDA Halderberge, WOS, Progressief Halderberge en VDG. Tijdens het Halderbergs verkiezingsdebat gaan de partijen met elkaar debatteren over o.a. de volgende onderwerpen: verkeer en mobiliteit, woningbouw, economie en werkgelegenheid, sociaal domein en sport en cultuur. Naast het Halderbergs verkiezingsdebat op 15 maart vinden er nog twee debatten plaats.

Op woensdag 7 maart is er een jongerendebat in Jongerencentrum Tune Inn, aanvang 19.30 uur. De Ondernemingskring Halderberge organiseert samen met de Ondernemers Vereniging Hoeven, Ondernemers Koepelcentrum en de Zuidelijke Land- en Tuinbouw Organisatie-ZLTO, afdeling Halderberge een debat op dinsdag 13 maart gericht op de economische ontwikkelingen. Dit debat vindt plaats in Sporthal De Beuk in Oudenbosch en start om 20.00 uur. [l]