De winterkou volgt Tractorpullingteam Rocky

HOEVEN - Vorige week is er in de mailing gesproken over de winterse werkzaamheden. Dat de weergoden ook meelezen wisten we niet, maar het woord winterse hebben ze letterlijk overgenomen.

De temperatuur in Nederland vloog naar beneden en dit was ook te merken in de werkplaatsen, zelfs de kachels waren niet in staat de loods behaaglijk te maken en wat doe je dan…juist, je erop kleden, want de deadline komt snel dichterbij.

En dat de tijd snel gaat, besef je pas als we de foto’s bekijken van de wedstrijd in Amerika, dan is dit alweer 2 weken geleden.

Maar we moeten verder, daar het zo eind april is voor de wedstrijd in Füchtorf.

De wipkar staat bij teamlid Willie in de schuur en daar zijn bijna dagelijks wel verbouwingsgeluiden te horen.

Op dit moment is de oprij aangepast en zijn al de rekken en beplatingen verwijderd, waar Rocky altijd als eerste de wipkar in gereden werd zal dit na aanpassingen als laatste zijn.

In onze ogen veel praktische en u als fan kunt hem langer bewonderen.

Make-over

Afgelopen maandag is de voortruck op vakantie gegaan naar Swissdeck in Groot- Ammers voor een make-over. En wat voor een make-over. Op Facebook kon men afgelopen week stap voor stap de veranderingen volgen en we zijn reuze blij en vooral trots op wat er nu in de truck ligt. Een vloer waar je je vingers bij aflikt.

Wij nodigen u hierbij dan ook uit om, onder toezicht, een kijkje te komen nemen tijdens 1 van de wedstrijden.

Na de vloer zal binnenkort de verlichting aangepast gaan worden en de stoelen, die nu bij teamlid Rob staan, worden geplaatst.

Wij krijgen via de media ook vaak de vraag hoe het is met onze trots.

Bij navraag is deze afgelopen week in de container verplaatst van de Gallitz familie naar Steve’s Towing and Hauling in Lake Mills.

Vandaar uit zal de container, met daarin Rocky en Extreme Temptation, vervoerd worden naar de haven en dan de oversteek gaan maken.

En wij, bij gebrek aan een tractor gaan we verder met verbouwen, aanpassen en voorbereidingen treffen op het nieuwe seizoen. [l]