Korte berichten

Korte berichten

OUDENBOSCH
Jaarvergadering Wijkvereniging Pagnevaart Oost:
Dinsdag 20 maart vindt de jaarvergadering plaats van de Wijkvereniging Pagnevaart Oost. Tijdens deze vergadering zullen de secretaris, penningmeester en de kascommissie hun jaarverslag presenteren. De jaarvergadering vindt plaats in Sportcafé de Beuk Oudenbosch, Beukelaan 2 en begint om 19.30 uur. Mocht u de agenda willen ontvangen en/of de notulen van de jaarvergadering 2016, dan kunt u contact opnemen met de secretaris, Mevr, M. Schoorlemmer via pagnevaartoost@gmail.com
Inschrijven rommelmarkt: Wijk vereniging Pagnevaart organiseert een rommelmarkt op vrijdag 27 april, 11.00-16.00u op De Brink. Heb jij nog spullen waar je niets meer mee doet? Misschien kun je er nog iemand een plezier mee doen. Vanaf heden is het voor onze leden mogelijk om een plekje te reserveren (max 2 plaatsen). Niet-leden kunnen zich vanaf 21 maart opgeven. Inschrijven kan alleen via ons email-adres pagnevaartoost@gmail.com en daar kun je ook terecht voor meer informatie.
Magreet exposeert haar werk: Magreet Jansen exposeert met beeldhouwer Wil Luijten en de schilders Joke Oomen en Christine Switters. De expositie in het Trouwkerkje aan het Van Bergenplein 1 in Etten-Leur is te zien op vrijdag 23 maart van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 24 en zondag 25 maart van 11.00 tot 17.00 uur.
Vrouwen van Nu: Woensdag 21 maart gaan we een paasstuk maken bij De Bloemisterij te Zegge, aanvang 19.30 uur. Bij binnenkomst krijgt u een kopje koffie met iets erbij. Daarna kunt u kiezen uit 5 werkstukken. Voor het materiaal en de bloemen wordt gezorgd. U kunt zich hiervoor opgeven bij Mevr. Cor van Gastel, tel. 0165-314794 voor 15 maart.

HOEVEN
Kinder-EHBO:
Kruisvereniging Hoeven organiseert twee avonden met het thema: eerste hulp aan kinderen bij een ongeval rondom de woning. Leeftijd kinderen van 0 tot 5 jaar. Binnen deze cursus wordt op verzoek van de organisatie geen reanimatie behandeld en is dus geen volledige officiele opleiding 'EHBO aan kinderen'. Ook zal er aandacht zijn voor preventie in en rond het huis. De cursus wordt gegeven door dhr. Sjef van Ostaden op dinsdag 10 april en dinsdag 17 april. Aanvang 20.00 uur. Locatie: Het Punt, De Halderberg 74, Hoeven (bij het Hertenpark). Opgeven voor deze cursus voor 28 maart bij Joke Kouters, Donkweg 3, Hoeven, 0165-506481, jokekouters@telfort.nl . Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Vol is vol.
Kaartavonden De Flierefluiters: Wijkvereniging De Flierefluiters organiseert deze winter wederom een achttal rik- en jokeravonden. Deelname staat open voor de leden maar ook voor introducés of andere niet-leden. Er zijn elke avond leuke prijzen te verdienen. Om voor de hoofdprijzen in aanmerking te komen, moet wel aan minstens 4 kaartavonden worden deelgenomen. Deze kaartavonden zijn steeds op vrijdagavond en beginnen om 19.30 uur precies en vinden plaats in Het Punt aan de Halderberg in Hoeven. De zevende kaartavond van dit seizoen vindt plaats op vrijdag 16 maart.
Bingo: De Invalidenbond Hoeven organiseert vrijdag 16 maart een bingo-avond in Dorpshuis Het Kompas in Hoeven. Aanvang 19.30 uur.
Activiteiten Hoevense Vrouwen Vereniging: Donderdag 15 Maart HVV spel. Marianne en Helma hebben weer een spannend Spel gemaakt. We beginnen om 19.30 uur In zaal de Troubadour. Donderdag 29 maart Paasbingo. We beginnen om 19.30 uur in zaal de troubadour, St Janstraat te Hoeven. [l]