Roberto de Pijper (links) overhandigt de cheque aan Rien Couwenbergh.
Roberto de Pijper (links) overhandigt de cheque aan Rien Couwenbergh. n.v.t.

Markland College geeft prachtig bedrag aan goed doel

OUDENBOSCH - Op woensdag 7 maart heeft Roberto de Pijper, teamleider beroepsgerichte leerwegen, een prachtig bedrag overhandigd aan de heer Rien Couwenbergh, oud-bestuurslid van de Stichting Vrienden van Paulus. Hij mocht een cheque van € 1399,33 overhandigen.

Elk jaar organiseert het Markland College Oudenbosch rond de kersttijd activiteiten voor het goede doel. De klassen mavo 2 en havo 3 organiseerden een kerstmarkt met name om het jonge ondernemen te steunen en te stimuleren, er was een kerstgala met talloze activiteiten voor alle leerlingen en de oudercommissie van de school deed ook nog een fikse duit in het zakje. Al met al leverde dat het mooie bedrag van bijna € 1400,- op.

De Stichting Vrienden van Paulus is dienstbaar aan de inwoners van de gemeente Halderberge: een kleinschalige stichting die binnen korte termijn na een aanvraag een steuntje in de rug geeft aan de ‘stille armen’ in de Halderbergse samenleving. De Stichting Vrienden van Paulus is al jarenlang een begrip in de gemeente Halderberge en kan dit prachtige werk verrichten dankzij giften van bedrijven, particulieren en instellingen. [l]

Roberto de Pijper (links) overhandigt de cheque aan Rien Couwenbergh.