Start van de Lentecompetitie bij Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - De start van de Lentecompetitie zaterdag leverde evenveel overwinningen als nederlagen op (vijf) en twee gelijke spelen.

J6E1 en Etten Leur 2 waren aan elkaar gewaagd, het werd 2-2 met in de eerste helft prima keeperswerk van Arie.
J6E2 en Tempo 2 werd met 8-7 door Tempo gewonnen, na een moeizaam begin van J6E2 kwamen zij goed terug en stonden vlak voor tijd nog met 7-6 voor. Toch was dat niet voldoende.
Beide JE teams zijn wat hoger ingedeeld. JC1 verloor voor de winter ruim van DDHC 1 maar daar was nu geen sprake van.JC1 speelde goed en liet de tegenstander kansloos(6-0).MB1 was duidelijk sterker dan Breda 6 dat het in de 2de helft wel geloofde,het 5-0 voor onze meisjes.MD1 was in de 1ste helft sterker dan Rapide 2 maar in de 2de helft waren de rollen omgedraaid,1-1 was dan ook een terechte uitslag.MC1 deed in de 1ste helft niet onder voor Olynpia 2,na de 1-1 vielen de doelpunten wat te snel achter elkaar en verloor MC1 met 5-1.MB2 verloor de uitwedstrijd tegen Push 10 met 5-0,maar MC2 won na een spennende wedstrijd met 5-4 van Zwart Wit 8.JD1 verloor met 8-0 van een sterk Rapide D1 en dezelfde uitslag was er bij Walcheren D2-MD2(0-8).JA1 liet niets heel van Warande A4(10-2) en M6E1 begon goed ddor met 2-0 van Push 11 te winnen.
Zondag verloor Dames Jong met 4-1 van Etten Leur 1, daar waar onze dames de kansen niet konden benutten deed Etten dat wel. Heren 1 verloor met 9-3 van Tempo 2 dat op de 2de plaats staat. Hoewel de uitslag het niet doet vermoeden speelden onze heren een prima wedstrijd waar zeker nog kansen waren voor een beter resultaat.
De Veteranen speelden geen al te beste wedstrijd tegen Goirle B. Pas diep in de 2e helft konden de heren uitlopen tot 4-1.
Dames 1 had in het begin geen moeite met Rapid 2 en stond met 3-0 voor, na rust werd het spel slordiger en scoorde Rapid 2x. In de spannende slotfase moest keepster Doortje nog een paar maal redden en bleef het 3-2. Dames 30+ deed het goed tegen Zevenbergen maar verloor wel met 3-0.