de miniatuur in opbouw
de miniatuur in opbouw prive

Stapje voor stapje vorderen de werkzaamheden bij Pullingteam Rocky

HOEVEN - Vorige week konden wij u vertellen over de nieuwe vloer in onze truck. Afgelopen maandag kregen we het bericht dat de werkzaamheden klaar waren en dat de truck opgehaald kon worden. Woensdagmiddag was het zover en reed Barend de truck de werf op en kon ook het thuisfront de nieuwe vloer bekijken.

In Hoeven en in de schuur van teamlid Willie zal men verder gaan met klussen, zoals de afwerking, het plaatsen van de ophoging (tevens opslagruimte) en de stoelen zullen één dezer weken geplaatst gaan worden. De ophogingen en stoelen worden op dit moment weer op een andere plek door teamlid Rob ge- en verbouwd. Ook bij Willie is men volop bezig de wipkar te verbouwen en zo is iedereen wel bezig met de “grote” truck met wipkar.

Iemand die een beetje dol van ons wordt is Martijn Moes, telkens als wij iets veranderen aan de truck, is hij als een schaduw direct bezig zijn miniatuur aan te passen, 1 op 1 is hij een replica aan het bouwen.

We gaan het goedmaken met hem en hebben via onze sponsoren dezelfde kleuren verf en stickers kunnen regelen, hier onze dank voor en zo kan het echt een replica worden.

De tractoren Rocky en Extreme Temptation zijn afgelopen week in een container met de trein van Ohio naar Baltimore vervoerd, daar zal de container rond 18 maart op de E.R. Tokyo Voyage 811E gaan en dan rond 4 april de Rotterdamse wateren binnenvaren.

Daarna zal Rocky weer snel in de werkplaats geplaatst worden en kunnen we met z’n allen gaan beginnen aan de werkzaamheden voor de eerste wedstrijd in Füchtorf eind april.

Zodra Rocky in Hoeven zal terugkeren, komen ook de speciale USA hoodies tevoorschijn en kunnen we die gaan verzenden aan hen die een reservering hebben gedaan hiervoor.

Mochten er nog hoodies overblijven dan zullen we die via facebook en onze internetsite aanbieden, natuurlijk zijn al onze andere merchandise items ook nog te koop, zie http://www.rockypullingteam.nl/merchandise/ [l]

de miniatuur in opbouw