Succesvolle wandeltocht AVO'83

OUDENBOSCH - De wandeltocht georganiseerd door AVO'83 was een daverend succes.

Was het vrijdagavond en nacht nog flink aan het regenen, zaterdagmorgen was het droog en beloofde het een mooie dag te worden. Om 5 uur werden de verwijzingsborden naar het sportpark al opgehangen. In de Witte Moeren en Lange Maten waren de pijlen al opgehangen,en zaterdagmorgen toen het nog donker was begon men met het uitpijlen van de 10-15-en 25 km routes. In de tent in de Pierestraat werd alles in gereedheid gebracht, ook bij Devo en cafe in den anker waren ze er helemaal klaar voor. In de kantine was de koffie gezet en de inschrijfkaarten de inschrijfkaarten lagen klaar.
Om goed 7 uur kwamen de eerst wandelaars al binnen en tegen 8 uur stond iedereen te trappelen om aan de tocht te beginnen. Iedereen had er zin in en om 12 uur stond de teller dan ook op 550 deelnemers. Het waren er heel veel op alle afstanden.
De weergoden waren ons goed gezind want het bleef heel de dag droog met af en toe ook zon. Na 12 uur begonnen de eerste wandelaars weer terug te komen met complimenten over de mooie tocht en de duidelijke pijlen die op iedere bocht hingen, je kon ze niet missen. Het was voor vele een lange en drukke dag maar na afloop met veel voldoening. Vele vrijwilligers hebben mogelijk gemaakt dat de wandelaars konden genieten.[l]