DEVO 1 pakt drie punten

BOSSCHENHOOFD - VV DEVO 1 heeft thuis een 2-0 overwinning geboekt op Neerlandia'31 1.

Devo domineerde in de eerste helft net als in de oefenwedstrijd afgelopen dinsdag tegen Noordhoek. DEVO kreeg een aantal grote kansen. Net voor rust dan toch verdiend raak voor Devo via Robin van Boxel. En zo ging Devo alsnog met een 1-0 voorsprong de rust in, maar gezien de grote kansen had Devo het zich toch wat gemakkelijker kunnen maken. Want na rust zakte Devo helemaal in en was het Neerlandia'31 dat voortdurend gevaarlijk voor het goal van Devo kwam en moest Thomas Hack een aantal keren in actie komen om zijn doel schoon te houden. Nadat iedereen dacht dat de gelijkmaker zou vallen was het toch aan de andere kant raak via een snelle counter zorgde opnieuw Robin van Boxel dat Devo weer kon juichen 2-0. Daarna speelde beide teams de wedstrijd uit en kreeg het nog enkele kansen.
Komende zondag gaat Devo op bezoek bij hekkensluiter Advendo 1, aanvang 14:30 uur.

DEVO Darts koppeltoernooi
Op zaterdag 7 april wordt er weer een koppel darttoernooi georganiseerd in de kantine van V.v.DEVO. Speltype is 501. Inschrijven kan tot en met 5 april bij Michaƫl Koevoets, tel: 06-52684851. Aanvang toernooi 19:00 uur. [l]