OUDENBOSCH - Nu vier van de zeven ronden zijn gespeeld tekent zich al wel een groep kanshebbers af, maar de verschillen onderling zijn dusdanig klein dat er nog geen duidelijke titelkandidaat is te voorspellen.

John Abelshausen van de Roosendaalse damvereniging De Schijf behaalde een mooie overwinning tegen René Dusebout van damvereniging BDV uit Bergen op zoom en nestelde zich met 6 punten bovenin de kopgroep. Dennis van der Ploeg van De Schijf en Rob van Lien van damvereniging De Variant uit Oudenbosch volgen met beiden 5 punten. De wedstrijd tussen Johan Konings en Jan de Wolf, spelers van De Variant, moest worden uitgesteld. Met een wedstrijd minder gespeeld hebben Johan en Jan ook al 5 punten Het belooft dit een spannend treffen te worden want één van hen zou al naar gelang het resultaat van de koppositie kunnen innemen.
Na zijn eerste twee partijen te hebben verloren lijkt tiltelverdediger Ferry Berkholst van BDV nu toch op gang te zijn gekomen met overwinningen tegen Fré Vanderfeesten van De Schijf en Richard Mertens die bij De Variant speelt.
In de Eerste klasse deed Piet Suijkerbuijk van De schijf goede zaken door de partij tegen clubgenoot Cees Pot naar zich toe te trekken. De combinatiekoning voert met deze zege de ranglijst aan, een positie die hij deelt met Anton van Brakel van BDV die wederom punten behaalde in zijn wedstrijd tegen René van Oorschot, speler van De Schijf.

Uitslagen 4e ronde
Fré Vanderfeesten-Roland Coray 1-1
Dennis v.d. Ploeg-Rob van Lien 1-1
René Dusebout-John Abelshausen 0-2
Ferry Berkholst-Richard Mertens 2-0
Piet Suijkerbuijk-Cees Pot 2-0
Anton van Berkel-René van Oorschot 2-0
Ton v.d. Eykel-Ethel Nooordijk 2-0[l]