Voorjaarskermis op de Brink in Oudenbosch

OUDENBOSCH - Ook dit jaar organiseert de Oudenbossche Harmonie weer haar voorjaarskermis en dit jaar op de Brink i.p.v. aan de Prof. Mulderslaan.

In verband met de afsluiting van de Vaartweg dient de Prof. Mulderlaan namelijk als ontsluitingsweg voor de wijk Pagnevaart en zal derhalve open blijven.

Nu dus de kermis op de Brink en aan de Beukenlaan, die voor een klein gedeelte wordt afgesloten.

Al vele jaren werkt de Oudenbossche Harmonie samen met de fam. Vonck te Bergen op Zoom, die de kermisattracties regelt en plaatst. Louis Klasen, contactpersoon namens de harmonie, is vol vertrouwen, dat het weer een erg aantrekkelijke voorjaarskermis gaat worden.

Er zijn weer mooie en aantrekkelijke attracties zoals Triple XXX, autoscooter, vliegtuigmolen, zweefmolen, gebakkraam, grijpautomaten, schiettent en trampolinespringen. Verder nog diverse kleine attracties.

Zolang de voorraad strekt kunt u gratis kortingsbonnenboekjes afhalen bij diverse plaatselijke winkeliers in Oudenbosch en deze worden ook uitgedeeld op diverse basisscholen. Verder kunnen deze bonnen ook worden gedownload via de website www.Kermiskorting.nl.

De kermis wordt gehouden van vrijdag 23 maart t/m zondag 25 maart a.s. [l]