Uitslagen Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - Prima start M8E1 tegen Push 6. Na als 6-tal overtuigend herfstkampioen te zijn geworden begonnen de meisjes nu als 8-tal aan de lentecompetitie.

De meisjes speelden een enerverende wedstrijd met een spannend scoreverloop.

Na een snelle 1-0 voorsprong kwam Push goed terug en wist tweemaal te scoren, toch was het bij rust weer 2-2.

Keepster Hannah voorkwam met goede reddingen een voorsprong voor Push.

Na rust nam M8E1 een voorsprong maar ondanks ook goed keeperswerk van Yfke kwam Push terug en bleef het tot vlak voor tijd 5-4 voor de meisjes.

Alweer wist Push te scoren en werd 5-5 een toch wel terechte uitslag.

Een goed resultaat voor het hard werkende team.

J6E1 was te sterk voor het mixteam van Liberty en won met 4-0.

J6E2 verloor 4-2 van Teteringen. M6E2 verloor met 4-2 van Push 12.

JD1 heeft moeite in de hogere klasse, aan werklust ontbreekt het niet maar Olympia D1 was met 6-0 te sterk. Als de jongens met combinaties het doel opzochten waren zij regelmatig gevaarlijk.

MC1 en Rapide C2 maakten er ook een spannende wedstrijd van die in 4-4 eindigde.

MD1 had het zwaar tegen Push D7 en verloor met 3-1. Prima keeperswerk van Juultje voorkwam erger.

MB2 verloor met 6-3 van Zwart Wit B6.

JA1 had geen kind aan Pelikaan A3 (9-1).

MB1 won met 2-1 van Warande B5 en MC2 verloor met 2-1 van Etten Leur C6.

MD2 verloor met 7-1 van Pelikaan D2, ook zij hebben problemen in de hogere poule.

JC1 verloor met 4-2 van Push C4 waarbij de scheidsrechters moeite hadden met het commentaar van de spelers van beide teams, hoewel beide coaches hier wel tegen optraden.

Dames 30 verloor zondag met 8-0 van Etten Leur.

Dames Jong liet weinig over van Drunen en won met 12-2.

Heren 1 en Rapid 2 speelden 3-3 met zeker na rust veel kansen voor een zege voor onze heren.

Dames 1 versloeg met veel jeugdige invalsters het op de 2e plaats staande HSD 1, met een 6-2 nederlaag tegen de dames terug naar Zierikzee.

De Veteranen speelden tegen Prinsenbeek en dat zijn altijd lastige wedstrijden, zeker nu ons team met veel blessures te kampen heeft. Het werd uiteindelijk 3-3 met als smet een rode kaart voor een speler van Prinsenbeek wegens commentaar op de leiding.

Programma

Zaterdag 31 maart is een inhaaldag maar het is nog onzeker welke wedstrijden doorgaan, diverse teams zijn bezig om een andere datum voor hun wedstrijd te zoeken.

Als beide teams voor 31 maart een andere speeldatum hebben mogen zij die wedstrijd tot 30 april inhalen. [l]