Alphababbel

OUDENBOSCH - Zaterdag 7 april is weer de jaarlijkse turnmarathon voor de leden van Alpha in Oudenbosch. Van 8.00 tot 20.00 uur wordt er in de gymzaal gesport.

Alle onderdelen van de turnsport komen aanbod, aangevuld met extra zaken als een spelletjescircuit en een tweetal workshops van buitenaf. Die laatste blijven nog even een verrassing. De bedoeling is, dat de deelnemers zich laten sponsoren, voor het geheel of per uur. De dag is bedoeld om geld in te zamelen voor nieuwe turnmaterialen. Kinderen kunnen de hele dag meedoen, maar ook een deel van de dag is goed mogelijk. Elk uur is er een nieuwe activiteit. Publiek is van harte welkom. ook zal het befaamde rad van avondtuur weer draaien en er zal snoep te koop zijn.

Voorwedstrijden

Afgelopen weekend waren in Vlijmen de laatste regio-voorwedstrijden turnen. In hun diverse categorieën behaalden Nisrine (4e), Elfi (11e), Jady (12e) en Ayla (7e) redelijke resultaten. Nu maar afwachten wie er doorstromen naar de regio- en/of toestelfinales.

Alpha is een gymnastiek- en turnvereniging in Oudenbosch. De club is aangesloten bij de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie). Deze weken staan op de trainingen een beetje in het kader van Sjors Sportief. Meer informatie over de vereniging: www.alpha-oudenbosch.com[l]