Het Orlando Quintet 8 april 2018 in Hoeven
Het Orlando Quintet 8 april 2018 in Hoeven SCO

Orlando Quintet sluit serie kapelconcerten af

HOEVEN - Een MUST SEE voor alle spelers van de Harmonieorkesten in de regio! Op zondag 8 april om 15:00 uur sluit het beroemde Orlando Kwintet de serie kapelconcerten af. Jongeren t/m 21 jaar gratis toegang, onder begeleiding van een betalende volwassene.

Het Orlando Quintet bestaat vijf Nederlandse topblazers die elk een indrukwekkende carrière hebben opgebouwd. Solisten op fluit, hobo, klarinet, hoorn en fagot, winnaars van belangrijke prijzen én hoofdvakdocenten aan de Nederlandse conservatoria. De eindeloze mogelijkheden die de combinatie van deze vijf blaasinstrumenten biedt, en de manier waarop de musici elkaar weten te prikkelen en te inspireren, smaakt voortdurend naar meer! Met hun rijke klanken, virtuositeit, ervaring en tomeloze energie brengen ze traditioneel én nieuw repertoire zinderend tot leven.
Programma ”Rebel, Rebel”
1. H. Villa Lobos (1887-1995) – Quintette en forme de Choros (1928)
2. K. Weill (1900-1950) – Liederen uit ‘Die Dreigroschenoper’ (1928) (arr. Allen R. Kay)
3. C.Debussy (1862-1918) – Strijkkwartet (arr. M. Popkin)

Het concert vindt plaats in kapel Bovendonk in Hoeven. Kaarten zijn online www.cultuuroudenbosch.nl te verkrijgen; bij het Koepeltje, Flesjewijn, Villa Viva Sam Sam en Bovendonk. [l]

Het Orlando Quintet 8 april 2018 in Hoeven